July 14, 2010

"Comuniștii demonstrează că se ocupă cu mulsul țânțarului", declară ministrul Justiției | UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 din Moldova

"Comuniștii demonstrează că se ocupă cu mulsul țânțarului", declară ministrul Justiției | UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 din Moldova

"Comuniștii demonstrează că se ocupă cu mulsul țânțarului", declară ministrul Justiției

Foto: comunist.md

"Comuniștii și Partidul Comuniștilor demonstrează că se ocupă cu mulsul țânțarului". Declarația aparține ministrului Justiției, Alexandru Tănase, lansată în cadrul unei emisiuni la PublikaTV, drept răspuns la acuzațiile și retorica PCRM precum că în Moldova ar exista o guvernare anti-democratică.
"Ei mulg țânțarul și adună puncte politice. Cu asta se ocupă și acționează în dependență de situație. Partidul Comuniștilor în general are foarte multe fețe. Spre exemplu, Vladimir Voronin, în 2000 apăra Breanskul de tancurile NATO, la începutul mandatului "se integra" în uniunea Rusia-Belarus, iar din 2005 stătea numai pe la Bruxelles pentru ca într-un final să vedem că PCRM nu a făcut nimic pentru integrarea europeană a țării", a mai precizat sursa.



De cealaltă parte, Partidul Comuniștilor acuză guvernarea că este iresponsabilă. Deputatul comunist Igor Dodon, face și o referire la inundații pe blogul său. "La sfârşitul lunii iunie 2010, „asumându-şi angajamentul” că va preveni inundaţiile devastatoare, premierul Filat ia nişte decizii pripite, de a majora deversările din lacul de acumulare Costeşti – Stânca, fără a verifica digurile de protecţie de-a lungul cursului Prutului", scrie acesta, menționând că șeful cabinetului de miniștri se face vinovat de efectele inundațiilor.

Sursa: UNIMEDIA