January 9, 2010

Echo Moscvî: Băsescu este „duşmanul secret” al Federaţiei Ruse din cauza Republicii Moldova. ASCULTĂ DECLARAŢIA | UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 din Moldova

Echo Moscvî: Băsescu este „duşmanul secret” al Federaţiei Ruse din cauza Republicii Moldova. ASCULTĂ DECLARAŢIA | UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 din Moldova: "Echo Moscvî: Băsescu este „duşmanul secret” al Federaţiei Ruse din cauza Republicii Moldova. ASCULTĂ DECLARAŢIA
Echo Moscvî: Băsescu este „duşmanul secret” al Federaţiei Ruse din cauza Republicii Moldova. ASCULTĂ DECLARAŢIA
Foto: mpinteractiv.ro, colaj: UNIMEDIA

„Două state, un singur popor” – aceasta este declaraţia cu referinţă la relaţiile dintre Republica Moldova şi România, care l-a făcut pe preşedintele român Traian Băsescu unul dintre cei mai cunoscuţi duşmani ai Federaţiei Ruse, consideră jurnaliştii de la postul de radio Echo Moscvî.

Mai mult decât atât, declaraţia „două state, un singur popor” caracterizează principala linie de politică externă a României, promovată de Traian Băsescu, care se referă la relaţiile cu Rusia, mai susţin jurnaliştii Echo Moscvî.

Aceştia precizează că publicaţiile ruse scriu despre Traian Băsescu că este „duşmanul secret al Federaţiei Ruse”.

Emisiunea de la Echo Moscvî se încheie cu concluzia că Traian Băsescu este un politician complex al vremurilor noastre, fin cunoscător al schimbărilor în mentalitatea electoratului, dar mult prea adâncit în atitudinea anti-rusească.

Sursa: UNIMEDIA, cu referinţă la Echo Moscvî"