March 20, 2011

Oleg Voronin a devenit membru al PCRM :)

Oleg Voronin a devenit membru al PCRM | UNIMEDIA 

Autor: Alex Dimitrov 
Omul de afaceri Oleg Voronin, fiul fostului preşedinte moldovean, a devenit membru al PCRM. Informaţia a fost confirmată de liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, în cadrul unei emisiuni la PublikaTV.
"M-a sunat alaltăieri şi mi-a spus: Tată, am devenit membru de partid. Îl întreb: Al cărui partid? Îmi spune că a intrat în cel al comuniştilor. L-am felicitat. Consider că a procedat corect. Ar fi trebuit să o facă demult", a declarat Voronin.
Oleg Voronin este unicul fiu al liderului PCRM, dar are şi o soră, Valentina.
Presa a scris, în repetate rânduri, că afacerile farmaceutice, cu zahăr, cu vinuri, metalurgice şi bancare reprezintă sfera de interese a lui Oleg Voronin. S-au vehiculat zvonuri că el ar deţine cote în business-ul hotelier şi ar fi proprietarul firmei de construcţii "Metal-Market", specializate pe comerţul cu articole din metal, al asociaţiei „Zahăr” care exportă produsele fabricilor de zahăr moldoveneşti, şi al companiei de expediţie "Transline".
Însuşi Oleg Voronin recunoaşte proprietatea asupra unui singur activ, Fincombank, pe care l-a fondat încă la începutul anilor '90, cu mult timp înainte ca tatăl său să devină Preşedinte.
Sursa: PublikaTV