December 21, 2010

Lupu si Voronin au avut o discutie "normala" la sediul PD 

Lupu si Voronin au avut o discutie "normala" la sediul PD / www.stireazilei.md
Decembrie, 21 Marți, 2010 / 16:15
Nota 4 / 8 voturi
Inainte de a se vedea cu fostii colegi de alianta, liderul democrat Marian Lupu s-a intalnit astazi cu presedintele Partidului Comunistilor, Vladimir Voronin.
Intrevederea a avut loc la sediul PD si, potrivit lui Lupu, a fost una "normala, calma, constructiva", care a durat mai putin de o ora.

"Ne-am axat, in special, la subiectul care vizeaza situatia post-electorala. Trebuie sa recunoastem ca avem un subiect comun, indiferent in ce lagare ne aflam si acest subiect tine de depasirea crizei politice din tara", a spus Marian Lupu.
Intrebat daca ii este greu sa negocieze cu doua tabere in acelasi timp, democratul a spus ca "celor care le este greu sa-si desfasoare activitatea in zona politica nu au ce cauta aici".
Anterior, deputatul PCRM, Vadim Misin, a declarat pentru StireaZilei.md ca negocierile pentru formarea unei coalitii de centru-stanga au loc in regim non-stop, reprezentantii celor doua formatiuni discutand in diverse moduri si formate.
Intre timp, PD continua discutiile si cu Partidul Liberal Democrat din Moldova si Partidul Liberal in vederea crearii unei noi coalitii de guvernare de centru-dreapta. Astazi a avut loc a sasea runda de negocieri in format tripartid.