November 9, 2011

Dodon: Tkaciuk e vrăjitor. Vezi AICI VOODEO

După ce a spus într-o declarație presei că vrăjitoriile lui Tkaciuk nu mai impresioneaza pe nimeni, Igor Dodon l-a numit din nou pe Tkaciuk vrăjitor la emisiunea Fabrika. Domnul Dodon a ținut să precizeze că magicienii și vrăjitorii sunt două lucruri diferite.
Comentatorul magic Anatol Țăranu a spus că de cînd a scăpat de vrăji, Igor Dodon a devenit mai simpatic. Igor Boțan a spus că Mark Tkaciuk este un mit, dar acesta nu a întîrziat să trimită un sms Nataliei Morari, semnat политический колдун. Cea mai cunoscută vrajă a lui Tkaciuk rămîne în continuare Marian Lupu:


Între timp, Igor Dodon a declarat că se va alătura Socialiștilor. Redacția blogului nostru amintește că lupta internaționalei socialiste cu vrăjitorii este veche.
Legenda spune că cine-l va găsi pe Dodon va avea  rezultate garantate 100% putînd să rezolve problemele oamenilor din țară și străinătate prin intermediul postului de președinte. Candidata Zinaida, deținătoarea în Moldova a globului fermecat și a coroanei de aur, obținută la Moscova și Bruxelles. A fost înzestrată cu harul si puterea de a ajuta oamenii ce au nevoie de președinte. Poate să apropie puterea de opoziție, să dezlege acorduri nereușite, să ajute în alegeri și afaceri, lecuiește de boicoteală, impotență și corupție. Scoate argintul viu, face rebranding la aripa stîngă  și avertizează că poliția va folosi armele în cazul în care participanții la eventuale noi proteste vor devasta clădiri administrative.