October 19, 2011

(video) „Nu voi uita persoanele care lovesc în politicianul Dodon”, declarație

(video) „Nu voi uita persoanele care lovesc în politicianul Dodon”, declarație | UNIMEDIA
(video) „Nu voi uita persoanele care lovesc în politicianul Dodon”, declarație
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie


Lupta în Partidul Comuniștilor continuă. Cel puțin așa lasă să se înțeleagă deputatul comunist Igor Dodon. Acesta a vorbit azi în cadrul unei conferințe de presă despre loviturile care le primește chiar de la colegii de formațiune.

„Cu cât mai multe lovituri vor fi în politicianul Dodon, cu atât mai puternic va fi. Însă nu voi uita tot ce se întâmplă pe parcursul acestei perioade”, a spus Dodon astăzi, 19 octombrie. Mai mult, acesta a spus că nu va adera niciodată la un partid membru al AIE, însă nu a exclus alte variante. „Voi face tot posibilul ca echipa în care mă regăsesc acum să fie consolidată. Dacă cineva își dorește altfel de acțiuni, se va vedea...”, a menționat sursa citată.



UNIMEDIA amintește că Igor Dodon a declarat de mai multe ori că în cadrul Partidul Comuniștilor sunt persoane care se opun reformării partidului și ascensiunii lui. Totodată, în presă s-a vehiculat că unii membri PCRM ar dori să-l înlăture pe Dodon din formațiune.

Menționăm că depuatul comunist a declarat la o conferință de presă că rămâne în partid, dar nu renunță la ideea de modernizare a formațiunii, chiar dacă unii colegi din PCRM, în opinia lui, se opun schimbărilor.


Anterior, presa a scris că Mark Tkaciuk și Igor Dodon se află în tabere diferite în PCRM. Recent, cei doi au făcut aluzii unul la celălalt, criticându-se reciproc.



Sursa: UNIMEDIA

Taguri in text: Dodon Igor