May 17, 2011

(video) Mihai Godea s-a lansat în campanie cu "7 principii" pentru Chișinău



(video) Mihai Godea s-a lansat în campanie cu
În cadrul evenimentului, Mihai Godea a prezentat planul de modernizarea al Capitalei și 7 principii de guvernare pentru Primăria Chișinău. Astfel, acestea sunt: transparență în acțiuni, responsabilitate în derularea activităților, profesionalism în abordarea problemelor, parteneriat strategic cu ONG-urile și grupurile de decizie cetățenească, cooperare eficientă cu Consiliul Municipal Chișinău, delegarea exactă a responsabilităților către viceprimari și monitorizarea strictă a direcțiilor și serviciilor Primăriei.


Godea a mai spus că în curând, în Capitală vor apărea panourile publicitare ale sale. ”La unele posturi TV publicitatea electorală este foarte scumpă, probabil pentru mine la unele posturi va fi nepermis de scumpă, dar vom avea publicitate la TV, radio și în presa scrisă”, a afirmat sursa citată. Potrivit lui Godea, campania sa electorală este susținută financiar de oameni de afaceri și diverse companii.

Din echipa lui Mihai Godea face parte Viorel Chivriga, expert economic, dar și Corneliu Gurin, expert juridic ”ADEPT”.

UNIMEDIA amintește că Mihai Godea a părăsit recent formațiunea condusă de Vlad Filat. Cel din urmă a lăsat să se înțeleagă că fostul său coleg a fost cumpărat și este dirijat de un păpușar.





Sursa: UNIMEDIA