May 7, 2011

Mihai Godea îşi creează propriul partid

Mihai Godea îşi creează propriul partid | UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 din Moldova

Mihai Godea îşi creează propriul partid
Mihai Godea îşi creează propriul partid
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Fostul prim-vicepreşedinte PLDM, Mihai Godea, intenţionează să-şi creeze propriul partid politic. Anunţul a fost făcut chiar de către fostul liberal-democrat în cadrul unei emisiuni laJurnalTV.

"Eu nu voi adera la nicio formaţiune politică, este o decizie finală. Nu voi părăsi arena politică, voi promova în continuare acele valori şi principiile de care mă ghidez. Doresc să creez o mişcare populară şi cred că acest lucru îmi va reuşi, deoarece tot timpul am avut echipa mea, oamenii care m-au susţinut, mă susţin şi mă vor susţine în continuare. Majoritatea dintre care sunt membri PLDM. Şi acum în PLDM sunt foarte multe persoane care mă susţin", a declarat Mihai Godea.

Fostul membru PLDM a mai spus că partidul său va fi finanţat de către simpatizanţi. "Eu cred că se vor găsi oameni. Eu pledez pentru mai multe surse de finanţare şi ca ele să fie diferite", a precizat Godea.

Acesta a mai spus că a părăsit PLDM-ul, deoarece liderul acestei formaţiuni, Vlad Filat, ar fi decis să facă coliţie cu PCRM. Godea a afirmat că s-ar încerca o alianţă verde-roşie în vederea alegerii şefului statului, dar că aceasta ar putea duce şi la crearea unei noi conduceri la guvernare. "Ultima picătură a fost discuția de acum două săptămâni despre o potențială coaliție cu PCRM, după care mi-am spus că gata, ajunge. Se pornește de la ceva mic, dar se ajunge...", a punctat fostul liberal-democrat.

Godea explicat de ce nu a ieșit cu aceste declarații înainte de plecarea din PLDM, menţionând că a făcut-o pentru a nu aduce un prejudiciu și mai mare imaginii partidului în plină campanie electorală.

Amintim că anterior acesta a spus că este prea devreme de a vorbi despre formarea unui nou partid. Mihai Godea, fostul lider al fracţiunii PLDM în Parlamnet, a anunțat marţi, 3 mai, că este dezamăgit de politica AIE și candidează în calitate de candidat independent la funcția de Primar al Capitalei.

Sursa: UNIMEDIA

Taguri in text: Godea Mihai