May 27, 2011

Mihai Godea: Voi reprezenta “Partidul Poporului” | Moldova

Mihai Godea: Voi reprezenta “Partidul Poporului” | Moldova

La 12 Mai 2011, ora 17:03


“Ramân fidel obiectivelor de reformă stabilite în programul de guvernare. Voi susţine şi vota toate proiectele de reformă înaintate în Parlament” a declarat Mihai Godea după Şedinţa Parlamentului din 12 mai 2011.
În cadrul şedinţei Parlamentului, Mihai Godea oficial şi-a declarat poziţia de deputat neafiliat şi a precizat că „de azi mă consider un reprezentant plenipotențiar al poporului. Atâta timp cât voi fi deputat neafiliat voi reprezenta “Partidul Poporului”. Este într-adevăr o nouă calitate pentru mine care cred că îmi va permite probabil să mă concentrez mai mult pe activitatea propriu-zis parlamentară.”
Ex-liberal-democratul, Mihai Godea şi-a schimbat şi locul în sala unde se țin ședințele Legislativului, în rândul din spate precizând că “acest lucru a fost ales de Secretariatul General al Parlamentului şi de Secretariatul Partidului Liberal Democrat”. În acest context el a mai adăugat că „Oricum este greu să te simţi bine în Parlamentul Republicii Moldova indiferent în care rând îţi este scaunul, în primul sau în ultimul”.
Mihai Godea este deocamdată singurul legislator neafiliat în Parlamentul de legislatura a XVIII-a. Reamintim că Mihai Godea a părăsit formaţiunea Liberal Democrată din Republica Moldova la 3 mai curent şi s-a înscris în calitate de candidat independent în cursa electorală pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău cu 13.000 de semnături. În buletinul de vot este înscris cu numărul 14.
Electorală 2011
Copyright © 2011 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ