August 3, 2010

Marian Lupu: „Nu mai sunt candidatul AIE la funcția de președinte” - Politic - Jurnal.md

Marian Lupu: „Nu mai sunt candidatul AIE la funcția de președinte” - Politic - Jurnal.md
20 Apr 2010 | 12:22

Flashback: Marian Lupu: „Nu mai sunt candidatul AIE la funcția de președinte”

Marian Lupu: „Nu mai sunt candidatul AIE la funcția de președinte”
sursa: jurnal.md
foto: pdm.md
4199
Președintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, nu mai este candidatul Alianței pentru Integrare Europeană la funcția de președinte al Republicii Moldova. Declarația a fost făcută chiar de liderul PD, Marian Lupu, în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă.

„Nu mai sunt candidatul Alianței pentru Integrare Europeană la funcția de șef al statului din data de 7 decembrie 2009”, a precizat Marian Lupu.

Liderul democrat a mai spus că, în contextul respectiv, fiecare partid din Alianță ar putea să-și înainteze propria candidatură la funcția de șef al statului.

Lupu s-a intalnit la Moscova cu Putin, chiar in ziua atentatelor



20:30, 31 Martie 2010
, Pro TV


Liderul democrat Marian Lupu s-a intalnit la Moscova cu premierul rus Vladimir Putin, chiar in ziua atentatelor. Anuntul a fost facut astazi de Marian Lupu, reintors din capitala rusa.


Marian Lupu spune ca a discutat cu premierul rus chestiuni de colaborare dintre ”Partidul Democrat” si formatiunea ”Edinnaia Rossia”, condusa de Putin. Cu toate acestea, nici pe siteul partidului rus si nici pe cel al guvernului de la Moscova nu se relateaza despre intalnirea celor doi. Marian Lupu a mai spus, fara a da nume, ca si alti oficiali moldoveni au fost invitati la Moscova, dar ca  acestia nu au dat curs invitatiei.
Alte ştiri despre: intalnire, Putin, lupu,